Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Τρικυμία εν κρανίωΠαρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017
Αγγλικανός Ιερέας καλεί σε προσευχή για να γίνει γκέι ο 4χρονος πρίγκιπας Τζορτζ.
Απίστευτες καταστάσεις στην Αγγλικανική Εκκλησία.
- Οι χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι καθώς αυτός θα ήταν ο «πιο σύντομος τρόπος» να υποχρεωθεί η Εκκλησία της Αγγλίας να υποστηρίξει τους γάμους μεταξύ ομοφύλων, πρότεινε υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας και ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ.
Ο αιδεσιμότατος Κέλβιν Χόλντσγουορθ της Σκωτικής Επισκοπικής Εκκλησίας πρότεινε οι χριστιανοί της Αγγλίας να «ζητήσουν από τον Ύψιστο να ευλογήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ με την αγάπη, όταν μεγαλώσει, ενός εξαιρετικού νέου».
 

Στην σχετική του ανάρτηση στο Twitter, ο αιδεσιμότατος καλεί τους χριστιανούς να πιέσουν την Βουλή των Κοινοτήτων και τα πολιτικά κόμματα και να θίξουν το θέμα στη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας.
Μετά την ανάρτησή του, το μπλογκ του συγκέντρωσε 3.000 ακολούθους, αλλά δέχτηκε και μηνύματα μίσους. Κάποιοι τον κατηγόρησαν για παιδεραστή, τον χαρακτήρισαν «άρρωστο», «διεφθαρμένο», ακόμη και «παραπλανημένο τράγο».
Τον Ιούνιο, η Σκωτική Επισκοπική Εκκλησία, η οποία υπάγεται στην Αγγλικανική Εκκλησία, έγινε το πρώτο μεγάλο χριστιανικό δόγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που επέτρεψε τους γάμους μεταξύ ομοφύλων.
Ο αιδεσιμότατος Γκάβιν Άσεντιν, ιερέας της Εκκλησίας της Αγγλίας, ο οποίος υπηρέτησε την βασίλισσα από το 2008 μέχρι λίγο πριν φέτος, σχολίασε ότι το να προσευχόμαστε να γίνει ομοφυλόφιλος ο πρίγκιπας «είναι περισσότερο κατάρα».
«Αν πρόκειται να προσευχηθείτε για τον πρίγκιπα Τζορτζ, προσευχηθείτε να είναι χαρούμενος…και προσευχηθείτε να εκτελέσει το καθήκον του ως πρίγκιπας, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Δεν είναι μια θετική προσευχή. Δεν είναι μια ευχή, είναι περισσότερο κατάρα από παραμύθι. Θα έλεγα ότι είναι βαθιά μη χριστιανική», δήλωσε στην εφημερίδα The Times.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

π.Θεολόγος Αμπόνης : Αν διαβάσετε προσεκτικά την είδηση, θα αντιληφθείτε το ψυχικό και εγκεφαλικό τραλαλα, που συμβαίνει με τις ψυχές που παραδόθηκαν στο Δυτικό "πολιτισμό".
Ο Αγγλικανός αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ, που διαμαρτύρεται για το ρεύμα θριαμβικής επικρατήσεως της γενετήσιας διαστροφής. Όχι. Είναι το ακριβώς αντίθετο: ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.
Και, επειδή το εκεί Κράτος δεν νομοθέτησε ακόμη υπέρ των ομοφυλικών "γάμων", εύχεται να καταλήξει ο μικρός πρίγκηπας γκέϊ, ούτως ώστε για χάρη του να αναγκασθεί η Αγγλική κοινωνία να θεσμοθετήσει επισήμως τους αλλόκοτους αυτούς δεσμούς!.
Τώρα. Η υπόλοιπη κοινωνία, η οποία το παίζει μοδάτη και σιγοντάρει τη διαστροφή, δεν τον εκλαμβάνει ως ευχή, αλλά ως κατάρα!!
Τρικυμία εν κρανίω έχουν οι άνθρωποι, αντιφατικότητα μέχρι αηδίας.
Δημιουργούν μόδα, αλλά για να διαφθείρουν τα παιδιά των άλλων!!
Υποκαρδίως πλην σαφώς-σαφέστατα, είναι πεπεισμένοι και το ομολογούν και προδίδονται ότι το θεωρούν όνειδος και στίγμα και το απεύχονται με κάθε δύναμη και σθένος για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους..
Τέλεια!..

Γιάννης Τσατσανίδης:  Ο άνθρωπος είναι νοήμων. Όταν όμως τα πάθη κατακλύζουν το νου, χάνεται η νοημοσύνη και συμπεριφέρεται ώς ζώο. Μόνο που τα ζωα δεν είναι ανήθικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου