Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Για την Κύπρο μας



 
 Τα γεγονότα γύρω από την πολύπαθη Αγιοτόκο και Ηρωογέννα Κύπρο μας εξελίσσονται με τρόπο ανησυχητικό.
Οι επιδρομείςκαι εισβολείς και παράνομοι έποικοι του Αττίλα εμφανίζονται στην Ζυρίχη (με την ανεξήγητη ανεκτικότητα και ενδοτικότητα των δικών μας) εμφανίζονται θρασείς και αναίσχυντοι ως «νόμιμοι κάτοικοι»της Κύπρου σε «ισότιμο Κράτος» (αυτό τό πρώην, το καταδικασμένο πολλαπλώς από τον ΟΗΕ, Ψευδοκράτος του Ντεκτάς) και όλα βαίνουν προς Ομοσπονδία, όπου παράνομοι και εντελώς ανυπρόκοποι Αττίλες θα βρεθούν με ίσα δικαιώματα με τους ευπρεπείς, φιλότιμους, εργατικούς, προκομένους, και πάντα αδικημένους ΕλληνοΚυπρίους.
Ό,τι ετέκταινε ο Ανάν, προπαγάνδιζε ο δυστυχής Αναστασιάδης, κατεδίκαζε στο Δημοψήφισμά του ο λαός, το 2004, αυτό και χειρότερο θα το επιβάλουν τώρα. Καθώς υποσχέθηκαν οι μεγάλοι της γης, οι ασυνείδητοι και αθεόφοβοι, ότι το 2016 θα λυθεί το Κυπριακό!!!
Άγρυπνοι, αδελφοί. Και προσευχόμενοι.
Βάλετε στις Ακολουθίες σας, κυρίως μετά την Μικρή Είσοδο, το παρακάτω επίκαιρο Απολυτίκιο.

Ἦχος α´. Τῆς ἐρήμου πολίτης.

Τῶν ἑλλήνων τὸ Γένος καὶ τὴν Κύπρον περίσῳζε, ὦ Ἐθνοφρουροῦσα Παρθένε, ὡς προσκυνοῦντας τὴν δόξαν σου. Λαόν σου δὲ πιστὸν καὶ εὐλαβῆ, τῇ μητρικῇ στοργῇ σου σῷον διατήρει ἐσαεί. Καὶ εἰρήνην ἀδιάσειστον δὸς ἡμῖν τοῖς εὐλαβῶς σοι ᾄδουσι· Δόξα τῇ θείᾳ Σκέπῃ σου Ἁγνή, δόξα τοῖς μεγαλείοις σου, δόξα τῇ ἀμάχῳ Προστασίᾳ σου ὑπὲρ ἡμῶν Ἄχραντε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου